Fondspara avanza

Så börjar du spara i fonder – Avanza

Börja spara i fonder | Avanza

För genom att spara i en aktiefond placerar du indirekt dina pengar i minst 16 olika bolag, ofta betydligt fler. Låt oss säga att fonden innehåller aktier från …

Lär dig hur du väljer ut bra fonder att spara i och hur du kan sätta upp ett fondsparande i tre enkla steg.

Månadsspara – spara automatiskt varje månad – Avanza

Månadsspara – spara automatiskt varje månad | Avanza

När du månadssparar investerar du i en eller flera fonder löpande varje månad och behöver inte oroa dig för om det är rätt läge att sälja eller köpa.

Om du månadssparar så investerar du i en eller flera fonder löpande varje månad och behöver inte oroa dig för om det är rätt läge att sälja eller köpa.

Så sparar du i fonder – Avanza

Så sparar du i fonder | Avanza

Hos oss kan du välja bland över 1 300 fonder, få fondförslag via Portföljgeneratorn eller ta hjälp av andra verktyg för att hitta rätt fond.

Hur börjar man spara och investera? – Avanza

Hur börjar man spara? | Avanza

Här kan du lära dig hur man kan fondspara. Vissa mäklare och fondbolag har dock både gratis courtage och noll i förvaltningsavgift.

Vill du komma igång med ett aktiesparande? Här får du smarta tips på hur du kan komma igång med att investera på börsen.

Kom igång med ditt sparande idag – vi hjälper dig! – Avanza

Kom igång med ditt sparande idag – vi hjälper dig! | Avanza

Ska du spara på lång sikt brukar det löna sig att placera pengarna i fonder eller aktier. Med våra smarta och enkla verktyg kommer du igång med sparandet på …

Sparekonomens bästa tips för dig som är nybörjare och vill börja spara i fonder.

Vilken risk passar mig och mitt sparande? – Avanza

Vilken risk passar mig och mitt sparande? | Avanza

När man investerar sina pengar i aktier eller andra värdepapper tar man en risk, och för den risken kan man förvänta sig att få avkastning.

Vilket typ av sparande passar dig och hur ska man tänka kring sparhorisonter?

Spara till barn – Avanza

Spara till barn | Avanza

Om du sparar 2 400 kr i månaden i 18 år med en årlig avkastning på 7% kan du ge ditt barn 1 miljon på 18-årsdagen. Se själv vad ett par hundralappar extra i …

Spara till barn eller barnbarn hos oss och ge bort en bra start på vuxenlivet! Enkelt att komma igång. Självklart utan kontoavgifter.

Börja spara till barnen – Avanza

Börja spara till barnen | Avanza

Det finns många anledningar att spara till sina barn eller barnbarn. Vill du kanske hjälpa till med pengar till ett körkort, till utlandsstudier eller till …

Hur gör man när man ska spara till barnen och vad ska man tänka på? Hur sparar de bästa barnspararna? 

5 anledningar till varför fonder är en bra sparform i höst

5 sep. 2022 — Det finns flera fina fördelar med att fondspara i oroliga tider. … till exempel en billig global indexfond eller kanske Avanza auto, …

Det finns flera fina fördelar med att fondspara i oroliga tider. Till exempel kan du enkelt sprida risken och investera i fler bolag – oavsett hur stor summa du sparar. Se fler fördelar här!

Sparekonomens tips: Så fondsparar du smartare

22 dec. 2022 — Nedan bild visar indexfonden Avanza Sverige som lanserades i september ifjol. Sedan dess har den sjunkit 24,6% tack vare det mycket sura börsår …

Fonder är en mycket populär sparform bland svenskarna. Faktum är att nästan alla fondsparar, direkt eller indirekt via premiepensionen. Här kommer några tips till dig som är lite extra intresserad och vill ta ditt fondsparande till nästa nivå.

Keywords: fondspara avanza